“Door toeval kwam ik in contact met deze kleinere onderneming en na enkele contacten besloot ik om de contracten onder mijn beheer te verdelen en DMG een kans te bieden. DMG levert sinds 2011 zijn diensten voor Sheraton Brussels Hotel en Sheraton Airport Hotel. Sinds de samenwerking is mijn aanzien voor deze passionele jonge onderneming die service nog echt naar waarde invult gegroeid! De verdeel en heers visie werd herzien en sinds 2013 verzorgt DMG tevens Hotel Le Meridien onder mijn beheer. Alle extra opdrachten in de grotere hotels en andere hotels zoals Aloft Hotel en Four Points worden volledig uitbesteed aan DMG, van personenbescherming tot alle verwante security taken. Steeds met ruime flexibiliteit en tot tevredenheid van ons cliënteel, ik beveel DMG dan ook zeker aan als partner !”

DHR. DAELEMANS PETER, DIRECTOR OF SECURITY STARWOOD HOTELS BRUSSELS & AREA SECURITY MANAGER BENELUX & FRANCE

DMG DIENSTVERLENING

DMG guards: Onze Hotel Security Officers staan in voor de volledige bewaking van het ganse hotel. Ook brandalarm, cameratoezicht of eventuele evacuaties is hun taak.

DMG protects: Onze Hotel Security Officers staan in voor de veiligheid en bescherming van alle bezoekers, residentiële gasten, management en personeel.

DMG supervises: Onze aangestelde post-chef is het centrale aanspreekpunt voor het management en zijn medewerkers. Hij verzorgt tevens de lokale planning van zijn team en is spilfiguur tussen DMG en onze cliënt. De aangestelde account manager van DMG houdt de vinger op de pols en ondersteunt de cliënt en post-chef in eender welke situatie met advies, overleg, oplossingen, enz…

DMG does more: Naast de bewakingsagenten leveren wij alle denkbare diensten en goederen via zusteronderneming DMG-Solutions. De mogelijkheden zijn eindeloos.

OVER STARWOOD HOTELS BRUSSEL

Met zijn luxe hotels die ideaal gelegen zijn in het hart van Brussel en op onze nationale luchthaven, belooft de Starwood Hotels & Resorts-groep u onvergetelijke momenten en oneindig veel mogelijkheden.

Meer info: www.starwoodhotels.com

Share This