DMG - Expert in bewakings- en eventoplossingen

DMG waakt over uw veiligheid, alsook die van uw personeel, bezoekers, klanten, roerende en onroerende goederen. Als particulier, ondernemer, uitbater of event-organisator bent u permanent blootgesteld aan een aantal risico’s van zeer verschillende aard. Met de proactieve oplossingen van DMG beperkt u ze tot een minimum. Wij doen voor uw veiligheid alles wat binnen de wetgeving valt. Maar als ‘all-round eventsupplier’ kan u bij DMG ook terecht voor een pakket aan diverse diensten zoals hostessen, parkingbegeleiders, chauffeurs, …

Kortom: Uw mogelijkheden zijn eindeloos.

Family of companies

DMG Group is het moederbedrijf van DMG Security, Guards, Academy en Solutions.

Alle expertises in bewaking en event-oplossingen onder een dak.

DMG Security

De expert op vlak van bewaking van uw events.

DMG SECURITY zorgt voor een vlekkeloos verloop van al uw security-uitdagingen.

DMG Guards

DMG Guards is uw uitgelezen partner voor de bewaking van gebouwen, winkels, bedrijven, werven enz…

DMG Solutions

Met DMG Solutions reiken we oplossingen aan voor uw logistieke problemen: chauffeurs, parkingbeheer, hostessen,… Samen zoeken we naar oplossingen op maat. DMG SOLUTIONS is ook vergund voor veiligheidsadvies. 

DMG Academy

Opleiding en ervaring zijn essentieel voor een maximale veiligheid in onze sector. Met onze eigen academie maken we het verschil op het terrein.

Uw veiligheid, onze passie

We zijn bedreven in en gedreven voor ons vak. Daarom gaan we steeds tot het uiterste om uw veiligheid te garanderen. Wat u ook nodig hebt, we creëren samen met u een creatieve én innovatieve oplossing. Als bewakingsonderneming hanteren we de hoogste integriteitsnormen met respect voor de wetgeving.

De juiste agent op de juiste plaats

Wat ook uw specifieke bewakingsvraag is, uw DMG-medewerker is opgeleid om een absolute meerwaarde binnen uw bedrijf te zijn.

Onzichtbaar en krachtig aanwezig

Uw industriële site, event, winkelgangen of inkomhal … uw DMG-medewerker integreert zich als een kameleon in uw bewakingstaak en omgeving. En is altijd discreet maar toch duidelijk aanwezig waar u het nodig vindt.

Uw veilige visitekaartje

Uw DMG-medewerker is het gezicht van uw onderneming of event. Daarom zetten we geen cowboys in. Wel professionals met mensenkennis die diplomatisch en discreet handelen en een situatie snel en correct inschatten. En ja … ze zijn ook fysiek in topvorm.

Uit het juiste staal gesneden

We selecteren onze medewerkers met zorg en screenen hen continu op sociale vaardigheden, conflictbeheersing, radiocommunicatie, alertheid en flexibiliteit. Zo kunt u zich altijd en overal 100% op hun inzet en inzicht verlaten.