DMG is security partner van de Benelux Event Awards 2014

DMG-security dat de laatste jaren een mooi groeitraject doormaakt mag zich vanaf 2014 de trotse security partner van de Benelux Event Awards noemen. DE BEA awards zijn dé referentie voor de event branche in België, Nederland en Luxemburg.
 
Bedreven en gedreven
DMG-Security (www.dmg-security.be) dankt dit partnership aan zijn professionalisme en vooral aan zijn doorgedreven flexibiliteit. “We zijn bedreven in en gedreven voor ons vak en we gaan tot het uiterste om de veiligheid te garanderen voor onze klanten”, vertelt David De Herdt, Managing Director DMG-Security. DMG zal instaan voor de toegangscontrole en de algemene veiligheid tijdens de awarduitreiking aan de winnaars van de beste eventcampagnes in België, Nederland en Luxemburg.
 
De mogelijkheden zijn eindeloos
“We zijn blij met deze samenwerking. Sinds DMG vorig jaar zijn intrek nam in het nieuwe hoofdkantoor hebben we gewerkt aan een herpositionering. Onze diensten zijn ondertussen uitgebreid tot nagenoeg alle mogelijk vormen van bewaking, denk maar aan hotel security, receptie en onthaal, toegangs- en uitgangscontrole, persoonscontrole op evenementen, winkelinspectie, bodyguarding, mobiele bewaking. De mogelijkheden zijn eindeloos bij DMG.”

Meer nieuwsberichten

MEER NIEUWS

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. INSCHRIJVEN